5分彩怎么买欢迎您的到來!

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>
<p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<pre id="7zttv"></pre><p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"></output></p>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></delect></p><output id="7zttv"></output>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>

<pre id="7zttv"></pre>

<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre><p id="7zttv"></p>


<p id="7zttv"></p><p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>

<noframes id="7zttv"><output id="7zttv"><output id="7zttv"></output></output>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"></delect></p>
四字詞語 口號 名人名言 順口溜 祝福語 短信 教學文檔 教學總結 教學反思 考研 自考 企業管理 營銷 人力 財務 個人創業 求職指南 廚藝教學 物業 管理文庫 謎語

當前位置:得優網教學文章免費教案英語教案七年級英語教案英語教案-Where are you from?-Lesson 96

英語教案-Where are you from?-Lesson 96

    06-21 11:47:45    瀏覽次數: 769次    欄目:七年級英語教案

標簽:初一英語教案,七年級下冊英語教案,新目標七年級英語教案,http://www.562527.site 英語教案-Where are you from?-Lesson 96,
Lesson 96教學設計示例(一)

  一、教學內容:

  通過大量的練習是學生鞏固所學過的知識,熟練掌握一般現在時,以及英文書信的書寫格式。

  二、教具

  錄音機、磁帶。

  三、課堂教學設計

  1. 學生作值日報告。

  2. 教師寫出單詞:ride, write, Friday讓學生找出他們含有的共同的音素 /ai/。

  3. 教師總結板書/ai/ : ride, write, Friday. 再以同樣的方式總結出:/i/, /ju:/, /u:/..

  4. 教師領讀這些音標,使學生更好的掌握單詞的正確發音。

  5. 學生聽錄音并跟讀這些音標。

  6. 學生聽第二部分錄音并跟讀。讓他們用手勢表示出重音和語調。

  7. 教師提出問題:Where is this postcard from? 并幫助學生回答I think it’s from…等等。然后再請學生以小組的形式對課本上的明信片進行問答練習。

  8. 教師播放第四部分錄音,讓學生做練習冊第116頁第3題。教師指導學生共同完成課后練習。

  9. 教師播放第五部分錄音,學生合上書本聽錄音,然后跟讀,教學詞組make friends,然后讓學生以自己的身份寫一封回信,寫在課本第七部分,同時復習明信片和信件的格式。

  10. 教師放第六部分錄音,讓學生聽錄音,反復跟讀并完成書上的短文。然后以兩人為一小組互相檢查答案。

  11. 最后教師復習課本“復習要點24”中的內容,學生討論并教師幫助學生解決可能出現的問題。向學生解釋清楚一般現在時態的用法.

  12.教師布置課堂作業:(教師課根據具體情況而定)

  1.USA(完整形式)______________ 2.come from(近義詞組)______________

  3.French(國家)______________  4.Englishman(復數)______________

  5.has(原形)______________   6.people(復數)______________

  7.teacher(動詞)______________  8.Canada(國家的人)______________

   Answers: 1. the United States of America   2. be from   3. France   4. Englishmen   5. have   6. people   7. teach   8. Canadian

  13.再學生作完課堂練習后,教師總結元音字母i和u的發音:字母i在開音節中讀/ai/,在閉音節中讀/i/。字母u在開音節中讀/ju:/,在閉音節中讀/u://Q//u/.

  14.教師布置家庭作業:

  1.完成練習冊里的所有習題.

  2.預習下一個單元.

 。ù司毩暱筛鶕䦟W生的具體情況而定)

  Writhe on blackboard

Lesson 96

 i/ai/   ride, write      u/ju:/ student, Tuesday

 /i/    milk, swim       /u:/ blue, ruler

 igh/ai/ high, light      /Q/ run, jump

           /u/ put, full

  Exercises

  選擇填空:

  ( ) 1. I learn English ______ my American friends.

    A. from   B. and   C. to   D. for

  ( ) 2. Tom, Jack and I ______ students.

    A. are all   B. all are   C. am all  D. all am

  ( )3. I know only _______Chinese.

    A. a few   B. few   C. little   D. a little

  ( )4.Are they ______ in the river?

    A. swim  B. swimming  C. swimming  D. are swimming

  ( )5. Lily and I ______at home.

    A. am staying  B. are staying  C. is staying  D. be staying

  ( ) 6. They often watch TV ______ Sundays.

    A. on   B. in   C. at   D. of

  ( )7.______are you doing? Im doing my homework.

    A. Where   B. What   C. How   D. Who

  ( )8.______books do you have?

    A. How much  B. How many  C. How  D. What many

  ( ) 9. She ______ any friends.

    A. don’t have  B. has  C. doesnt have  D. not have

  ( ) 10. ______there ______water here?

    A. Is, some  B. Are, any  C. Are, a lot of  D. Is, much

  ( ) 11. Do you want ______shopping with me?

    A. go   B. going   C. to go   D. goes

  ( ) 12. I would like ______ .

    A. two pieces of breads    B. two piece of bread

    C. two pieces of bread    D. pieces of two bread

  ( ) 13. They often teach ______ Chinese.

    A. I   B. me   C. mine  D. my

   ( )14.______she have a ruler? No, she______.

    A. Does, does  B. Do, dont  C. Does, doesnt  D. Is, isnt

  ( ) 15. Whose books are these? They are ______.

    A. we    B. us   C. our   D. ours

  ( ) 16. Do they have ______friends? Yes, they ______.

    A. a lot, have  B. much, do  C. many, are  D. many, do

  ( ) 17. ______do you like China? ______.

    A. How, I like it very much  B. What, I like it a little

    C. How, The food      D. What, Its great


英語教案-Where are you from?-Lesson 96由www.562527.site收集及整理,轉載請說明出處www.562527.site

  Answers: 1.A 2.A 3.D 4.C 5.B 6.A 7.B 8.B 9.C 10.D 11.C 12.C 13.B 14.C 15.D 16.D 17.A


Lesson 96教學設計示例(二)

 Teaching Objectives

  The expressions of place.

 Main Points

  New words: city, foreigner, city , word , well, why, English-speaking, letter

 Difficult Points

  How to use the Simple Present Tense correctly. And how to writer an English postcard correctly.

 Teaching Aids

  a tape-recorder, tapes,

 Teaching Procedure

 Step 1 Revision

  1. A duty report.

  2. Revise the words, expressions and the postcard from Lesson 95.

 Step 2 Word families

   let students read out these words, and pay more attention to the English pronunciation, or let students listen to the radio and repeat.

 Step 3 Stress and intonation

  1. Students listen and repeat.

  2. Get them to show the stress and intonation with gestures.

 Step 4 Guess and game

  1.have the students look at the postcard in the SB. Teacher ask: Where is this postcard from? Help the students to answer I think it’s from Sydney/ Paris/ Toronto. Now get the students to talk about the postcards.

  2.in pairs, have the students make their own postcards. Each pair should choose a place in China to draw their postcards of the same place. They do need to be from the same place..

 Step 5 Listen and answer

  1.have the students look at the table in Wb Lesson 96, Ex. 3 before playing the tape.

  2.help the students with the spelling of place names.

 Step 6 Prsentation

  1.teacher explain to students that E-mail is a way to talk to people from around the world. And ask Does anyone have e-mail? Do you e-mail people from other countries?

  2.have the students make up their own e-mail addresses. Encourage them to be creative.

[1] [2]  下一頁

5分彩怎么买 幸运飞艇全天计划 欢乐生肖实时计划 腾讯分分彩计划 幸运飞艇精准计划
<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>
<p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<pre id="7zttv"></pre><p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"></output></p>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></delect></p><output id="7zttv"></output>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>

<pre id="7zttv"></pre>

<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre><p id="7zttv"></p>


<p id="7zttv"></p><p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>

<noframes id="7zttv"><output id="7zttv"><output id="7zttv"></output></output>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"></delect></p>