5分彩怎么买欢迎您的到來!

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>
<p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<pre id="7zttv"></pre><p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"></output></p>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></delect></p><output id="7zttv"></output>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>

<pre id="7zttv"></pre>

<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre><p id="7zttv"></p>


<p id="7zttv"></p><p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>

<noframes id="7zttv"><output id="7zttv"><output id="7zttv"></output></output>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"></delect></p>
教學反思 教學計劃 教學總結 教學文檔 語文教學 數學教學 物理教學 化學教學 生物教學 歷史教學 地理教學 政治教學 詩歌詩詞 工作計劃 工作總結 心得體會

當前位置:得優網教學文章免費教案英語教案八年級英語教案Lesson 12017 教學設計方案

Lesson 12017 教學設計方案

    03-14 12:40:34    瀏覽次數: 179次    欄目:八年級英語教案

標簽:初二英語教案,八年級上冊英語教案,新目標八年級英語教案,http://www.562527.site Lesson 12017 教學設計方案,

Lesson 102 教學設計方案

  Teaching objectives:

  Grasp the story and new words and useful expressions.

  Language focus:

  New words and expressions

  set off( from. . . to) , on the first trip, over, enjoy oneself, iceberg, here and there, on watch, look out, sink, there is a hole in. . . .lifeboat, make room for, thankful, join

  Properties: Tape-recorder, Overhead projector

  Teaching procedures:

  Step 1 Revision

  Answer questions.

  1. Which subject do you like best? why?

  2. Who is the most popular movie star at the moment?

  3. What’s the most interesting story you know about?

  Step 2 Leading-in

  Show the students some facts about the Titanic.


  Say: Did you see that film? What do you think of the film?

  Students talk about the film Titanic, and share information about the ship Titanic.

  Step 3 Reading

  Play the video: Miss EVANS

  Answer Who was Miss Evans? (She was a woman on the Titanic, who got out of a lifeboat to save a mother)

  Play the tape for the students to listen and repeat.

  Answer the questions.

  1. When was the ship’s first trip?

  2. Where was it from? Where was it?

  3. How many people were on the ship?

  4. How was the trip at first?

  5. What happened the second night of the trip?

  6. What did people do to escape?

  7. What was the problem when people were in the lifeboat?

  8. What did Miss Evans do?

  9. What happened to the ship at last?

  10. How many did people lost their lives?

  Teach the new words: Titanic, set, set off, pleasant, iceberg, here and there, on watch, hole, and so on.

  Explains some new words and useful phrases.

  sink=go down, pleasant=happy, look out=be careful, make room for=give one’s seat to, take one’s place=sit in one’s seat.

  Step 4 Discussion

  Get the students to talk about:

  What do you think of Miss Evans?

  What would you have done if you were on the Titanic when it sank?

  What shall we learn from Miss Evans?

  Step 5 Exercises in class

  Fill in the blanks with the best answer.

  Mr. Swift was a sailor on a big ship. It went to China and Japan,___1__Swift was often on the ship for several months at a time. When he woke up in the morning and__2__out, he only saw the sea, or sometimes a port.

  When he was 23, Swift got___3___and bought a small house with a garden__4___his wife’s town. It was far away from the sea. Then he had to go back to his___5___, and he didn’t come home for two months. He went from the port to the__6__by bus, and was very happy to see his wife___7__.

  The next morning he___8__until nine o’clock. Then he woke up suddenly and looked out of the window. There were trees a few metres away. He was very__9__and jumped out of bed, shouting, We’ve___10__land.”

  ( )l.A. there   B. if     C. because   D. so

  ( )2.A.started  B. looked   C. worked   D. found

  ( )3 .A. lost   B. worried  C. married   D. surprised

  ( )4.A.in    B. around   C. behind   D. off

  ( )5 .A. home  B. ship    C. country   D. parents

  ( )6 .A. station  B. sea    C .ship    D .town

  ( )7.A.off    B. back    C. again    D. more

  ( )8.A.slept   B. worked   C. stayed   D. wake

  ( )9. A. ill    B. frightened  C. angry   D. quiet

  ( )10. A. left   B. reached   C. seen   D. hit

  Keys: 1.D 2.B 3.C 4.A 5.B 6.D 7.C 8.A 9.B 10.D

  Step 6 Homework

  1. Write about the ship Titanic.

  2. Make sentences with following phrases.

    set off, enjoy oneself, here and there, make/have room for, be on watch

  3. Look up the new words in the article “WE LIVE IN AN ICEBOX!”.

  4. Do exercises on page 128. Finish off the workbook exercise.

  Writing on blackboard

Lesson 102

Miss Evans

New words and useful phrases  Discussion

 1. set off          1. What do you think of Miss Evans?

 2. over          2. What would you have done if you were on the Titanic when it sank?

 3. enjoy oneself       3. What shall we learn from her?

 4. iceberg

 5. here and there

 6. be on watch

 7. sink

 8. lifeboat

 9. make room for sb./sth.

10. thankful




Lesson 102 教學設計方案由www.562527.site收集及整理,轉載請說明出處www.562527.site

5分彩怎么买 幸运飞艇全天计划 欢乐生肖实时计划 腾讯分分彩计划 幸运飞艇精准计划
<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>
<p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<pre id="7zttv"></pre><p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"></output></p>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></delect></p><output id="7zttv"></output>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>

<pre id="7zttv"></pre>

<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre><p id="7zttv"></p>


<p id="7zttv"></p><p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>

<noframes id="7zttv"><output id="7zttv"><output id="7zttv"></output></output>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"></delect></p>