5分彩怎么买欢迎您的到來!

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>
<p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<pre id="7zttv"></pre><p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"></output></p>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></delect></p><output id="7zttv"></output>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>

<pre id="7zttv"></pre>

<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre><p id="7zttv"></p>


<p id="7zttv"></p><p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>

<noframes id="7zttv"><output id="7zttv"><output id="7zttv"></output></output>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"></delect></p>
四字詞語 口號 名人名言 順口溜 祝福語 短信 教學文檔 教學總結 教學反思 考研 自考 企業管理 營銷 人力 財務 個人創業 求職指南 廚藝教學 物業 管理文庫 謎語

當前位置:得優網教學文章免費教案英語教案高三英語教案高三英語教案Unit 10 American literature

高三英語教案Unit 10 American literature

    06-21 12:27:46    瀏覽次數: 979次    欄目:高三英語教案

標簽:人教版高三英語教案,高三英語教案下載,http://www.562527.site 高三英語教案Unit 10 American literature,
Unit 10 American literature
●語篇領悟
閱讀本單元課文,完成下列各題:
§1.1 細枝末節
1.How much money was saved by Della before the Christmas Day?
A.$ 8.     B.$ 1.87.     C.$ 2.     D.$ 8.7.
答案:B
2.Why did Della cut her hair off?
A.Because she wanted to give Jim a surprise.
B.Because she liked wearing short hair.
C.Because she wanted to be looked like a Coney Island Choir girl.
D.Because she needed more money to buy Jim a present.
答案:D
3.How much did Della get for selling her hair?
A.$ 12.     B.$ 18.     C.$ 20.     D.$ 22.
答案:C
4.What did Della buy for Jim’s present?
A.A gold watch.        B.A gold watch chain.
C.A shave.         D.A new overcoat.
答案:B
5.What did Jim buy for Della’s present?
A.A shampoo.    B.A hat.     C.A comb.    D.A necklace.
答案:C
6.Which of the following is true according to the story?
A.The Christmas day was coming.Della was very happy and she was looking forward to it.
B.Jim and Della were young and rich.
C.Jim didn’t love Della any more when he saw that she had her hair cut off.
D.Jim’s gold watch and Della’s long hair were the two possessions which they both took pride in.
答案:D
7.The word in the fourth paragraph“hesitated”is closest in meaning to______.
A.imagined         B.dreamed
C.felt uncertain        D.watched
答案:C
8.Which of the following is NOT true according to the story?
A.The day before Christmas Della was worried because she had only saved one dollar and eighty-seven cents for Jim’s Christmas present.
B.The young couple lived a hard life but they loved each other deeply.
C.Della was very nervous and worried before she heard Jim’s step when he came back home from work.
D.When Della saw her present,she was so happy to get the expensive combs that she burst into tears.
答案:D
§1.2 主旨大意
9.What does the story mainly tell us?
A.How to celebrate a happy Christmas for a young and rich couple.
B.How to choose Christmas presents for couples.
C.A love story between a young and poor couple.
D.Money is love.
答案:C
§1.3 推理判斷
10.From the sentence,“She stood by the window and looked out at a grey cat walking along a grey in a grey backyard.”we can infer that Della was very______.
A.angry     B.calm     C.happy     D.sad
答案:D

5分彩怎么买 幸运飞艇全天计划 欢乐生肖实时计划 腾讯分分彩计划 幸运飞艇精准计划
<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>
<p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<pre id="7zttv"></pre><p id="7zttv"></p>
<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"></output></p>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></delect></p><output id="7zttv"></output>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>
<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre>

<pre id="7zttv"></pre>

<pre id="7zttv"><output id="7zttv"></output></pre><p id="7zttv"></p>


<p id="7zttv"></p><p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"></p>

<p id="7zttv"><output id="7zttv"><menuitem id="7zttv"></menuitem></output></p>

<noframes id="7zttv"><output id="7zttv"><output id="7zttv"></output></output>

<p id="7zttv"><delect id="7zttv"></delect></p>